Veel gestelde vragen

Wat als mijn niveau lager is dan de rest van de groep?

Dan maken onze trainers een individuele aanpassing voor jou. Denk aan een extra oefening of een aangepaste oefening. Minder of meer herhalingen. Wij streven erna om iedereen individueel naar eigen niveau uit te dagen.

Gaan de lessen door als het regent/sneeuwt?

Ja, de lessen gaan altijd door. Mocht het onweren of code rood worden afgegeven, dan worden de lessen gecanceld. En mocht het te gevaarlijk worden denk dan aan extreme gladheid of storm dan vervallen de lessen ook.

Wat moet ik meenemen naar de les?

Naast een goed humeur adviseren wij je een flesje water mee te nemen. En heb je een matje thuis? Neem deze ook mee!

Kan ik mijn abonnement pauzeren?

Wanneer het medisch gezien niet mogelijk is om te sporten door bijv. een breuk of gecompliceerde zwangerschap kunnen wij jouw abonnement pauzeren. Wanneer je op vakantie gaat kunnen wij je abonnement niet pauzeren. Indien je door medische oorzaken niet mag sporten kun je een medische verklaring opsturen naar: bootcampforall@hotmail.com

Hoevaak mag ik deelnemen aan de lessen?

Wanneer je een onbeperkt bootcamp abonnement bij ons afsluit dan mag je zovaak meedoen als je wilt en aan iedere les.

Kan ik bootcampen als ik zwanger ben?

Ja, je kan zeker bootcampen als je zwanger bent. Het is juist heel belangrijk om fit te blijven, zo hersteld je lichaam ook sneller na de bevalling! Bootcampen mag en kan zelfs tot aan de bevalling. Er wordt alleen wel geadviseerd om geen rechte buikspieren meer te trainen na 17 weken (Daarvoor krijg je dan een vervangende oefening, bijvoorbeeld je schuine buikspieren). Daarnaast kan het zijn dat het niet meer zo fijn is om te rennen. (Jeej! Stevig door wandelen) Een beetje afhankelijk van het verloop van de zwangerschap kan je tot aan de bevalling gewoon lekker mee sporten. 

Geverifieerd door MonsterInsights