Bootcamp For All instructeurs

Onze Bootcamp For All instructeurs en sport assistenten zorgen er dagelijks voor dat jij gemotiveerd buiten sport.

Jeffrey Schuiten

Eigenaar en (personal) trainer

BOOTCAMP
RUNNING BOOTCAMP
STEP BY STEP
PERSONAL TRAINING
COACHING

Sporten is mijn passie. Vanuit mijn Militaire achtergrond en passie voor kracht & cardio sporten ben ik begonnen met Bootcamp For All (ook bekend als Jef’s Bootcamp Rokkeveen). Wat begonnen is met 2 deelnemers is uitgegroeid tot één van de grootste bootcampaanbieders van Zoetermeer.

Jeffrey biedt zijn sportaanbod aan in:
Rokkeveen, Zoetermeer
Industriegebied Bleiswijk – Lansingerland

Rowan Schuiten

Eigenares, trainer, coaching en administratie

STEP BY STEP
BOOTCAMP

In het dagelijks leven ben ik maatschappelijk werkster. Daarnaast heb ik een passie voor sport. Mijn uitdaging bij onze bootcamp is het coachen van mensen. Ik vind het leuk om mensen te trainen die van ver komen. Ik probeer zoveel mogelijk positiviteit uit te stralen en ik vind het leuk als mensen doelen bereiken. Al zijn sommige doelen misschien klein. Daarnaast ben ik vaak het aanspreekpunt voor administratieve vragen.

Rowan biedt haar sportaanbod aan in de wijk:
Rokkeveen, Zoetermeer

Roos Bijl

trainer

BOOTCAMP

Roos is een enorm enthousiaste trainer die haar sportervaring graag overbrengt aan de deelnemers. Haar vrolijke en open uitstraling maakt haar de perfecte trainer voor elke doelgroep. Bij haar kan je echt op je eigen niveau sporten. Elke les weet zij altijd weer wat nieuws te verzinnen en de deelnemers aan haar te binden.

Roos biedt haar sportaanbod aan in:
Bergschenhoek, Lansingerland
Berkel en Rodenrijs, Lansingerland

Ellis Timmerman

trainer

BOOTCAMP

Ellis heeft een passie voor coaching en daarbij een jarenlange sportervaring. Haar doel is om mensen te motiveren om hun doelen te behalen. Ellis heeft jarenlange ervaring in diverse sporten.

Ellis houdt jou fit door haar sportaanbod in de wijken:
Rokkeveen – Zoetermeer
I

Dick van Uffelen

trainer

BOOTCAMP
STEP BY STEP
RUNNING BOOTCAMP

Dick is een positief ingesteld persoon en is erg enthousiast met bootcamp. Hij helpt alle mensen graag om hun doelen te behalen.

In het verleden heeft hij op niveau gevoetbald. Toen zijn kinderen zijn gaan sporten heeft hij bij voetbal en turnen trainingen verzorgd. Op dit moment is hij naast het assisteren van bootcamplessen ook grensrechter op eerste divisie niveau bij een team van onder 23.


Dick houdt jou fit door zijn lesaanbod in de wijken:
Rokkeveen – Zoetermeer

van Tuyllpark – Zoetermeer
Industriegebied Bleiswijk – Lansingerland

Jeffrey Goijers

trainer

BOOTCAMP
POWER HOUR

Jeffrey is al 12 jaar een fanatieke bootcamper. Na zijn overstap leek het hem naast zijn werk als docent in het basis onderwijs prachtig om mensen te coachen en zijn ervaring en passie te delen met anderen. Jeffrey is een rustige en betrokken trainer, geen vraag is hem teveel.

Jeffrey houdt jou fit door zijn bootcamp aanbod in de wijk:
Rokkeveen – Zoetermeer

Bob Keus

trainer

BOOTCAMP

Bob heeft als voormalig topsporter (400 meter sprint, atletiek) veel ervaring met hardlopen en krachttraining. Na diverse uitstapjes naar lange afstand lopen, kickboksen en inline skaten met veel plezier gestart met bootcampen. Hij wilt zijn positieve sportervaring graag overbrengen op andere deelnemers. Dit doet hij met een flinke dosis motivatie en een vleugje humor.

Bob houdt jou fit door zijn bootcamp aanbod in de wijk:
Rokkeveen – Zoetermeer

Bart de Roeck

trainer

RUNNING BOOTCAMP

Bart zit al 9 jaar in het vak en biedt lessen aan via zijn eigen bedrijf  Buitensporten met Bart. Elke dinsdagavond verzorgt Bart met zijn jarenlange kennis de running bootcamp lessen voor Bootcamp for All. Bart geeft coaching en de lessen vanuit passie en het maatschappelijk aspect. Precies zoals Bootcamp for All dit ook al jaren doet. Naast zijn lessen werkt hij als schadebehandelaar bij een verzekeraar.

Bart houdt jou fit door zijn running bootcamp aanbod in de wijk:
Rokkeveen – Zoetermeer
Buytenpark – Zoetermeer

Jesse de Graaf

(personal) trainer

BOOTCAMP
PERSONAL TRAINER

Ik ben Jesse 21 jaar en assistent bij Bootcamp For All. Ik vind het leuk om met mensen te werken en daarnaast hou ik van sporten. Ik doe aan voetbal, dat is mijn passie. Met het voetbal heb ik zelf nog ambities, daar ben ik dus ook serieus mee bezig. Met mijn positieve mindset weet ik zeker dat ik een goede toevoeging ben voor het team van Bootcamp For All en voor de deelnemers. 

Jesse houdt jou fit door zijn bootcamp aanbod in de wijk:
Rokkeveen – Zoetermeer

Richard Groot

trainer

BOOTCAMP

Bij Richard straalt de passie van zijn gezicht. Zijn jarenlange ervaring binnen de bootcamp gecombineerd met zijn gezellige aanwezigheid maakt zijn training uniek. Zijn kracht is dat hij rekening houdt met wat hij als deelnemer prettig vindt zodat zijn deelnemers de trainingen ook als prettig te ervaren.

Richard biedt zijn sportaanbod aan in de wijk:
Rokkeveen, Zoetermeer


Sam van Ling

trainer

BOOTCAMP

Sam heeft jaren ervaring in de fitness branche en doet aan bodybuilding. Naast zijn passie voor dit vak heeft hij zijn fitness vak A en B behaald. Zijn uitleg in de lessen is duidelijk en weet hij elke keer weer een lekkere les neer te zetten. De les van Sam is erg populair onder de bootcamp deelnemers.


Sam biedt zijn sportaanbod aan in de wijk:
van tuyllpark, Zoetermeer
Industriegebied Bleiswijk – Lansingerland


jop van Uffelen

Inval trainer

BOOTCAMP

Jop heeft met zijn ervaring als personal trainer en sport & beweeg opleiding alle kennis in pacht. Gezien zijn onregelmatige diensten binnen de beveiliging is Jop niet meer structureel inzetbaar als trainer maar zal zo nu en dan invallen waar nodig.

Charlotte

Inval trainer

Bootcamp

Charlotte haar dynamische buitensport lessen stellen je in staat om het uiterste uit jezelf te halen. Lekker uitdagende lessen en met haar achtergrond in bewegingsleer weet zij precies hoe zij jou kan begeleiden.

Wil jij ons team versterken?

Schrijf een open sollicitatie naar bootcampforall@hotmail.com

Graag meeleveren: CV en Motivatiebrief.

Het belangrijkste is dat je passie voor het vak hebt! 
De rest kunnen wij in voorzien.

Geverifieerd door MonsterInsights