Bootcamp For All instructeurs

Onze Bootcamp For All instructeurs en sport assistenten zorgen er dagelijks voor dat jij gemotiveerd buiten sport.

Jeffrey Schuiten

Eigenaar en trainer

BOOTCAMP
RUNNING BOOTCAMP
POWER HOUR
PERSONAL TRAINING
COACHING

Sporten is mijn passie. Vanuit mijn Militaire achtergrond en passie voor kracht & cardio sporten ben ik begonnen met Bootcamp For All (ook bekend als Jef’s Bootcamp Rokkeveen). Wat begonnen is met 2 deelnemers is uitgegroeid tot één van de grootste bootcampaanbieders van Zoetermeer.

Jeffrey biedt zijn sportaanbod aan in de wijk:
Rokkeveen, Zoetermeer

Rowan Schuiten

Mede-eigenaar, trainer, coaching en administratie

STEP BY STEP
55+ FIT
COACHING

In het dagelijks leven ben ik maatschappelijk werkster. Daarnaast heb ik een passie voor sport. Mijn uitdaging bij onze bootcamp is het coachen van mensen. Ik vind het leuk om mensen te trainen die van ver komen. Ik probeer zoveel mogelijk positiviteit uit te stralen en ik vind het leuk als mensen doelen bereiken. Al zijn sommige doelen misschien klein. Daarnaast ben ik vaak het aanspreekpunt voor administratieve vragen.

Rowan biedt haar sportaanbod aan in de wijken:

Rokkeveen, Zoetermeer

de Leyens, Zoetermeer 

Richard de Groot

trainer

BOOTCAMP
PERSONAL TRAINING

Bij Richard straalt de passie van zijn gezicht. Zijn jarenlange ervaring binnen de bootcamp gecombineerd met zijn gezellige aanwezigheid maakt zijn training uniek. Zijn kracht is dat hij rekening houdt met wat hij als deelnemer prettig vindt zodat zijn deelnemers de trainingen ook als prettig te ervaren.

Richard biedt zijn sportaanbod aan in de wijk:
Rokkeveen, Zoetermeer

Ellis Timmerman

trainer

BOOTCAMP
COACHING

Ellis heeft een passie voor coaching en daarbij een jarenlange sportervaring. Haar doel is om mensen te motiveren om hun doelen te behalen. Ellis heeft jarenlange ervaring in diverse sporten.

Ellis houdt jou fit door haar sportaanbod in de wijken:
van Tuyllpark – Zoetermeer
Rokkeveen – Zoetermeer

Randolf Ancher

trainer

BOOTCAMP
RUNNING BOOTCAMP
PERSONAL TRAINING
COACHING

Randolf is een gepassioneerde sporter met jarenlange ervaring in fitness, bootcamp, hardlopen en alle facetten daar tussen. Daarnaast past hij zijn jarenlange Militaire ervaring toe tijdens de trainingen. Randolf weet een groep maar ook de individu goed te motiveren en begeleiden.

Randolf houdt jou fit door zijn bootcamp aanbod in de wijk:
Rokkeveen – Zoetermeer

Ahmed Sorgui

trainer

BOXING BOOTCAMP
STEP BY STEP

Ahmed is een ervaren Thaiboxer. Hij is gedreven om anderen te helpen omdat hij zelf ook veel kilo’s heeft overwonnen. Hij vindt het leuk om zoveel de beginnende als gevorderden sporter te motiveren.

Ahmed houdt jou fit door zijn bootcamp aanbod in de wijken:
Rokkeveen – Zoetermeer
van Tuyllpark – Zoetermeer

Bob Keus

trainer

BOOTCAMP

Bob heeft als voormalig topsporter (400 meter sprint, atletiek) veel ervaring met hardlopen en krachttraining. Na diverse uitstapjes naar lange afstand lopen, kickboksen en inline skaten met veel plezier gestart met bootcampen. Hij wilt zijn positieve sportervaring graag overbrengen op andere deelnemers. Dit doet hij met een flinke dosis motivatie en een vleugje humor.

Bob houdt jou fit door zijn bootcamp aanbod in de wijk:
Rokkeveen – Zoetermeer

Enrico Sanchez

Assistent trainer

Bootcamp

Ik ben Enrico Sanchez, 20 jaar oud en woon in Rokkeveen. Graag help ik mensen met het behalen van hun doel(en). Als mensen enthousiast zweten weet ik dat ik daar een positieve bijdrage aan geleverd heb, daar wordt ik blij van!

Enrico assisteert in de wijk:
Rokkeveen – Zoetermeer

Jesse de Graaf

trainer

Running Bootcamp
Power Hour

Ik ben Jesse 21 jaar en assistent bij Bootcamp For All. Ik vind het leuk om met mensen te werken en daarnaast hou ik van sporten. Ik doe aan voetbal, dat is mijn passie. Met het voetbal heb ik zelf nog ambities, daar ben ik dus ook serieus mee bezig. Met mijn positieve mindset weet ik zeker dat ik een goede toevoeging ben voor het team van Bootcamp For All en voor de deelnemers. 

Jesse houdt jou fit door zijn bootcamp aanbod in de wijk:
Rokkeveen – Zoetermeer

Dick van Uffelen

Assistent trainer

Running Bootcamp
Bootcamp

Dick is een positief ingesteld persoon en is erg enthousiast met bootcamp. Hij helpt alle mensen graag om hun doelen te behalen.

In het verleden heeft hij op niveau gevoetbald. Toen zijn kinderen zijn gaan sporten heeft hij bij voetbal en turnen trainingen verzorgd. Op dit moment is hij naast het assisteren van bootcamplessen ook grensrechter op eerste divisie niveau bij een team van onder 23.

jop van Uffelen

Inval trainer

Boxing Bootcamp
Bootcamp

Jop heeft met zijn ervaring als personal trainer en sport & beweeg opleiding alle kennis in pacht. Gezien zijn onregelmatige diensten binnen de beveiliging is Jop niet meer structureel inzetbaar als trainer maar zal zo nu en dan invallen waar nodig.

Wil jij ons team versterken?

Schrijf een open sollicitatie naar bootcampforall@hotmail.com

Graag meeleveren: CV en Motivatiebrief.

Het belangrijkste is dat je passie voor het vak hebt! 
De rest kunnen wij in voorzien.

Geverifieerd door MonsterInsights