Bootcamp

Bootcamp voor de jong, oud, beginner en gevorderde sporter.

Lekker sporten in de buitenlucht d.m.v. bootcamp. Bij Bootcamp For All zijn de trainingen altijd anders, geen bootcamp les is het zelfde. Bij slecht weer zorgen wij voor een overdekte plek, geen reden dus om niet heerlijk buiten te bootcampen. 

De reguliere bootcamp trainingen heeft een gevarieerd aanbod waarbij conditie, kracht en uithoudingsvermogen worden getraind.

Running bootcamp

Hardlopen gecombineerd met oefening tussendoor.

Wil jij werken aan je conditie? Tijdens onze running bootcamps staat hardlopen voorop. Wij wisselen het hardlopen af met krachtoefeningen die iedere les weer gevarieerd zijn.

Personal / duo training

Ben jij gemotiveerder met persoonlijke aandacht?

Wil jij tijdens je trainingen meer persoonlijke aandacht? Kies dan voor personal training of duo training. Je krijgt je lessen individueel of in tweetallen op de door jouw gewenste tijden.

55+ Fit 

Sportief ouder worden.

Deze les is een combinatie van verschillende kracht oefeningen en stevig doorwandelen. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten soepel blijven en uw conditie verbeterd. Wanneer de spieren sterker worden zullen eventuele pijn klachten afnemen. Deze les is gecombineerd met de Step by Step les.

Power Hour

Fitness in de buitenlucht met zware gewichten.

Voor extra uitdaging bieden wij Power Hour. Met deze les trainen wij met zware gewichten om je spieren extra te trainen. Deze les is minder gericht op cardio training en is de perfecte combinatie tussen kracht en grotere spier opbouw.

Step by Step

Werk stapje voor stapje aan je conditie.

Deze les is speciaal gestart voor mensen voor wie de drempel ( op welke manier ook) ver is om te sporten. Samen met gelijkgestemden mensen helpen wij jou om je conditie te verbeteren, zonder enige druk of beoordeling. We houden rekening met wat jij aan kan en helpen jou om meer zelfvertrouwen te krijgen. De naam van deze les geeft letterlijk weer van wat jij van ons kan verwachten. Step by step helpen wij jou vooruit.

Kinder bootcamp

Bootcamp voor kinderen gecombineerd met veel spelvormen.

Bij de kinder bootcamp staat plezier voorop! Spelletjes spelen afgewisseld met verschillende bootcamp workouts. Om de aandacht te behouden verwerken wij verschillende soorten spellen en workouts binnen het bootcamp uur. De trainers zijn in het bezit van een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) en is er bij drukte een assistent aanwezig voor ondersteuning maar ook wanneer een kind bijvoorbeeld naar de wc moet. Al met al is Bootcamp For All overal op voorbereid.

Geverifieerd door MonsterInsights