Waar staat Bootcamp For All voor?

Bootcamp For All heeft als doel om iedereen aan het sporten te krijgen. Mijn naam is Jeffrey Schuiten, eigenaar van Bootcamp For All en ik ben een ervaren militair. in 2018 begon ik met het aanbieden van gratis bootcamp. in 2021 zijn wij in gaan zetten op een groter bereik, meer trainers en hierdoor ruimte om nog veel meer deelnemers te helpen. Waar wij in 2021 nog 1 trainer hadden eindigen wij 2022 met 10 trainers en een vervijfvoudiging in leden aantal! Iets waar wij enorm trots op zijn.

Door het professionaliseren van onze trainingen en het uitbreiden naar verschillende wijken in Zoetermeer wil ik iedereen de kans bieden om te kunnen sporten. Door de prijs toegankelijk te houden is het ook voor iedereen mogelijk om mee te doen en kunnen wij verder uitbreiden om nog meer mensen te bereiken.Wat maakt Bootcamp For All, naast het goedkope sportaanbod nou zo uniek?

Passie

De trainers stralen passie uit, zij geven trainingen omdat zij passioneel zijn in dit vak, niet omdat zij het moeten maar willen.

Behulpzaam

Naast het sport staan wij ook altijd klaar voor adviezen en een luisterend oor zijn voor deelnemers, welk onderwerp dan ook!

Sociaal

Hoe leuk is het dat je kan sporten met gezelligheid van anderen. Anderen leren kennen en even niet denken aan de dagelijkse zaken.

Respect

Zowel de trainers als deelnemers hebben geen oordeel over iemand. Je wordt bij ons namelijk niet bekeken en juist gerespecteerd om wie je bent!

Betrokken

Hoe prachtig is het dat wanneer je (lichaams)verandering opmerkt dat de deelnemers en trainers laten zien hoe trots zij op jou zijn? 

Diversiteit

Wij zetten ons in voor iedereen en behandelen iedereen gelijkwaardig en met respect ongeacht jouw kleur, leeftijd, nationaliteit, cultuur etc.

Geverifieerd door MonsterInsights